Kadınlar dünya rekoru kırdı

8 Mart'ta kadınlar İstanbul'da dünya rekoru kırdı. Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ekrem Ataer yönetimindeki Şişli Halk Korosu, dünyanın en büyük kadın korosu rekor denemesini gerçekleştirdi. Daha önce Norveç'te olan rekor 1266 kadınla Şişli Halk Korosuna geçti.

Abone ol

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ekrem Ataer yönetimindeki Şişli Halk Korosu, Dünyanın En Büyük Kadın Korosu rekor denemesini gerçekleştirdi.

İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen rekor denemesinde, yüzlerce kadın “Kadın Vardır” şarkısını seslendirdi.

Dünya Kadın Rekorları kapsamında yapılan rekor denemesi, Popsav Başkanı Baha Boduroğlu, Şişli Belediyesi Başkanı Yardımcısı Esra Bozyazı Daylan ve Aydın Türkgücü’nün de yer aldığı Dünya Kadın Rekorları, Rekor Tescil ve Hakem Heyetince tescil edildi.

Daha önce Norveç'te 1027 kadınla kırılan rekor, İstabul'da 1266 kadınla Şişli Halk Korosu'na geçti.

ulusalkanal.com.tr

Sevilen şarkılarıyla coşturdu Kültür Sanat George Martin hayatını kaybetti Kültür Sanat Harry Potter’ın yazarı Rowling'ten yeni hikayeler Kültür Sanat Ressam Adviye Bal'ın eserleri Ankaralı sanatseverlerle buluştu Kültür Sanat