Komandolardan 30 Ağustos Klibi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar büyük zaferin yıl dönümünde kararlılık mesajı verdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türkiye'nin hak ve menfaatlerini korumak adına görev başında olduğunu hatırlatan Akar, "Şanlı ordumuz her türlü tehlikeye karşı 'ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir" dedi. Milli Savunma Bakanlığı da komandoların göz dolduran 30 Ağustos klibini sosyal medya hesabından yayınladı.

Abone ol

Büyük zaferin yıl dönümünde, Türk Ordusu, kararlılık mesajı verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yayınladığı mesajda 30 Ağustos Zaferi'nin 98. yılını kutladı. Milli Mücadele'nin tüm milletlere umut olduğunu söyleyen Bakan Akar, "Şanlı ordumuz, dün olduğu gibi bugün de vatanımızı korumak için her türlü tehlikeye karşı 'ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir" dedi.

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinden, Doğu Akdeniz'e, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin görev başında olduğunu vurgulayan Milli Savunma Bakanı, Türk ordusunun "etkin, caydırıcı ve saygın" yerini korumaya devam ettiğini söyledi.

Komandolar da büyük Ağustos'un yıl dönümünde "daima hazırız" diyerek, Türk Millletine seslendi.

Mehmetçik'in görev başında olduğu görüntülerin yer aldığı video, Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

Çavuşoğlu: "Ege'de 12 mil savaş sebebidir" Gündem Vatan Partisi’nden 30 Ağustos Mesajı Gündem Hasan Yalçın mezarı başında anıldı Gündem Bekçilerden kaçarak bir binaya saklanan silahlı şüpheli teslim oldu Gündem