Cumhurbaşkanlığı'ndan evde bayram konserleri

"Evde Bayram Konserleri", Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde düzenleniyor. Müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Bu kapsamda ünlü tenör Murat Karahan, Pamukkale Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

Abone ol

Şarkılar bu kez de Hierapolis Antik Tiyatrosu'ndan yükseldi.

Ülkemizin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran "Evde Bayram Konserleri" programı devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı'nca düzenlenen Konserler dizisinin bu bölümüne, Pamukkale Hierapolis Antik Kenti ev sahipliği yaptı.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü, ünlü tenör Murat Karahan, Antalya Devlet Opera Balesi Orkestrası'yla Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

Tenör Karahan konserde, Türk Sanat Müziği'nin en sevilen parçalarını seslendirdi. Konser yaklaşık 1,5 saat sürdü.

19 Mayıs'ta başlayan ve 26 Mayıs'ta sonra erecek olan konser programı kapsamında sırasıyla, Safranbolu'da Kubat, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Fettah Can ve İstanbul Arkeoloji Müzesinde Mazhar Alanson sahne alacak.

Tüm konserlerin organizasyonu sürecinde salgına karşı gerekli tedbirlerin alındığı, hijyen ve güvenlik önlemlerine harfiyen uyulduğu bildirildi.

ulusal.com.tr

Laodikya'nın 2 bin 200 yıllık tiyatrosu ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor Kültür Sanat Kocaeli ve Elazığ'da açıkhava sineması düzenlendi Kültür Sanat Karagöz ve Hacivat, gölge oyunu sosyal medyaya taşındı Kültür Sanat Müze ve ören yerlerine girişte yeni dönem Kültür Sanat