Kahraman Mehmetçikler ebediyete uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan 1 polis ve 2 asker için memleketlerinde tören düzenlendi. Törenlerde Kürtçe ağıtlar yakıldı. Bu arada Şırnak ve Nusaybin'de devam eden operasyonlarda 1 asker ile 1 polis şehit oldu.

Abone ol

Mardin Nusaybin'de PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özal Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın memleketi Malatya'da toprağa verildi.

Şehidi Malatya'da annesi Şenay Günaydın "Ben şehit annesiyim. Ben ağlamam. Ben düşmanı sevindirmem. Ben kurban olurum yiğidime" sözleriyle karşıladı.

Şehit polis için Malatya şehit mezarlığında tören düzenlendi. Törene 2 bin yurttaş katıldı. Törenlerde kürtçe ağıtlar yakıldı.

Şehit Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın, kılınan cenaze namazının ardından Şehit Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu için Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde tören düzenlendi.

37 yaşındaki Kurtoğlu Hatay'da görev yapıyordu. Geçici görevle Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderilmişti. Kurtoğlu evli ve 2 çocuk babasıydı.

Şehit Kurtoğlu için Mustafa Şevki Paşa Cami'nde tören düzenlendi.Törenin ardından Şehit Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu Hatay Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. .

Aynı saldırıda şehit olan Süleyman İyikul için Diyarbakır'da tören düzenlendi. Törende Türkçe ve Kürtçe ağıtlar yükseldi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Süleymen İyikul, Tokat İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görev yapıyordu. Geçici görevle Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderildi.

Şehit İyikul için Cebeli Nur Cami'nde tören düzenlendi. Törenin ardından şehit Uzman Çavuş Süleyman İyikul Kara Şehitliği'nde toprağa verildi.

Öte yandan Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için devam eden operasyonlarda 1 asker şehit oldu.

PKK'lı teröristler sabah saatlerinde güvenlik güçlerine ateş açtı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Mardin Nusaybin'deki operasyonlarda ise güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu. 7 Güvenlik görevlisi yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul Valiliği'nden derbi açıklaması: Ciddi bir istihbarat nedeniyle ertelendi Gündem Emniyet 3 terörist için teyakkuzda Gündem İstanbul Valiliği'nden derbi açıklaması Gündem Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Belçikalı mevkidaşı Reynders'a 'PKK' telefonu Gündem