Albay Üçok özgür!

Gladyonun zindanlarını yıkan son isim Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok oldu. Üçok, 10 günlük gecikmenin ardından bugün Sincan Cezaevi'nden tahliye edildi. Vardiya Bizde Platformu ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği Üçok'u Türk bayraklarıyla karşıladı. Albay Üçok, "Tertipçileri isim isim biliyoruz, onlar cezalarını bulana kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Abone ol

Türk Ordusu'ndaki Fethullahçı astsubayları soruştururken tutuklanan Hava Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok özgürlüğe "Merhaba!" dedi.

Balyoz Davası'nda tahliye olan Üçok, hapiste yattığı sürenin, yargılandığı Hipnoz Davası'ndan düşülmesiyle özgürlüğüne kavuştu.

Üçok, büyük bir coşku ve sloganlarla karşılandı. Adaletin ancak kumpası kuranların yargılanmasıyla yerine geleceğini belirtti, 2009'da Türk Ordusu'na sızan Fethullahçı örgütün faaliyetlerini tespit ettiğini anlattı,

Üçok, tertipçileri isim isim bildiğini belirtti, "Mücadeleye devam!" diye konuştu.

Haber: Çağla Akkuş

Kamera: Serkan Bayraktar

ulusalkanal.com.tr

Barış Yarkadaş şimdi övdüğü Ekmeleddin İhsanoğlu için 2007'de ne yazmıştı? Gündem Yargıtay Genel Sekreterliğine atama Gündem 86'lık nine hırsızları evire çevire dövdü Gündem Başbakan Erdoğan'ın yeğenine hapis cezası Gündem