Yeni Diyarbakırspor ligden çekildi

Denizlispor ile oynadıkları müsabaka olaylar nedeniyle yarıda kalan Yeni Diyarbakırspor Kulubü ligden çekildiğini duyurdu. Süper Toto 3'üncü ligde mücadele eden kulübünün açıklamasında "kendi bölgesel ligimizi kuralım" ifadelerine yer verildi.

Abone ol

Spor Toto 3'üncü ligde mücadele eden Yeni Diyarbakırspor ligden çekilme kararı aldığını duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştığı müsabaka olaylar nedeniyle yarıda kalan Yeni Diyarbakırspor yazılı bir duyuru ile ligden çekildiğini açıkladı. Kulüp Başkanı Fevzi İlhanlı imzasıyla yapılan açıklamada; bölgesel lig kurulması için bölge takımlarına çağırı yapıldı.

"TFF’nin ligleri bizim ve bölgemizİN tek seçeneği değildir, başka seçenekler vardır. Bölgemizdeki takımlara sesleniyoruz. Kendi bölgemizin ligleri için biz göreve hazırız, kendi liglerimizi kuralım. Kendi seçeneklerimizi devreye sokmaktan başka çare kalmamıştır"

Yeni Diyarbakırspor adına yapılan açıklamada Kızılyıldız-Partizan müsabakasında yaşanan olayların Yugoslavya'nın parçalanmasını tetiklediği belirtildi.

Başkan Fevzi İlhanlı, Diyarbakırlı siyasetçi ve milletvekillerini de eleştirdi, "kentimizin takımına sahip çıkılmadı" ifadelerini kullandu.

ulusalkanal.com.tr

Aziz Yıldırım'a 100 günlük hak mahrumiyeti Spor Eski başkan Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu Spor Yenilgiyi bahane ettiler! Spor Beşiktaş'a protestolu karşılama Spor