Kaynak Holding'in öğrenci yurtlarında arama

F tipi örgüte finansal destek sağladığı belirtilen Kaynak Holding'e bağlı 15 yeni şirket daha tespit edildi. Mahkeme kararıyla 11 ayrı adrese operasyon yapıldı. Mali Şube polisleri şirket bilgisayarlarındaki bilgileri incelemek için kopyaladı

Abone ol

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, F tipi örgüte finans sağladığı belirtilen Kaynak Holding'e bağı 15 şirkete baskın yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda oluşturulan yetkili kurul, Kaynak Holding'le organik bağı olduğu belirlenen 15 yeni şirket tespit etti.

Soruşturmayı yürüten savcılığın talebi üzerine Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında şirket ve yurt binalarının da bulunduğu İstanbul'daki 11 adreste arama kararı verdi.

Malis şube ve Siber Suçlarla Mücadele şube müdürlüklerinde görevli polisler bilgisayarlardaki bilgileri incelemek için kopyaladı.

Öte yandan, arama kararı verilen şirketlerden 3'ünün Ankara'da, birinin de İzmit'te bulunduğu, bu firmaların sahiplerinin büyük bir kısmının Kaynak Holding'in ortaklarıyla aynı olduğu belirlendi.

ulusalkanal.com.tr

Adalet Bakanı'ndan Fethullah Gülen açıklaması Gündem Bülend Ulusu hayatını kaybetti Gündem PKK'lı teröristler bombaları futbol topu ile atıyor Gündem 400 bin ".tr"yi hedef aldılar: Evet, Türkiye'ye biz saldırdık Gündem