Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: Hain, alçaktır, kukladır

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: "15 Temmuz 2016 Türk siyasi tarihinin, Türk demokrasi tarihinin önemli dönüm noktalarından bir tanesidir. Bugüne kadar darbeye kalkışan bütün darbeciler yabancı güçlerin kuklası, taşeronu, hain alçaklardır. Başarılı olmuş darbeciler de haindir, alçaktır. Fetullahçı Terör Örgütü ve onun uşaklığını yapan teröristler de hain, alçaktır, kukladır. Türk milletine, Türkiye devletine tuzak kuran, başkalarının hesabını Türkiye'de gerçekleştirmek isteyen hainler güruhudur."

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "15 Temmuz 2016 Türk siyasi tarihinin, Türk demokrasi tarihinin önemli dönüm noktalarından bir tanesidir. Bugüne kadar darbeye kalkışan bütün darbeciler yabancı güçlerin kuklası, taşeronu, hain alçaklardır. Başarılı olmuş darbeciler de haindir, alçaktır. Fetullahçı Terör Örgütü ve onun uşaklığını yapan teröristler de hain, alçaktır, kukladır. Türk milletine, Türkiye devletine tuzak kuran, başkalarının hesabını Türkiye'de gerçekleştirmek isteyen hainler güruhudur." dedi.

"Başarılı olmuş darbeciler de haindir, alçaktır"

Millete dayanan bir siyasi hareketin yok edilemeyeceğini belirten Bozdağ, şunları kaydetti:

"Millete dayananı milleti yok etmedikçe hiçbir güç Allah'ın izniyle yok edemez, yok da edemeyecektir. 15 Temmuz 2016 Türk siyasi tarihinin Türk demokrasi tarihinin önemli dönüm noktalarından bir tanesidir. Bugüne kadar darbeye kalkışan bütün darbeciler yabancı güçlerin kuklası, taşeronu, hain alçaklardır. Başarılı olmuş darbeciler de haindir, alçaktır, Fetulahçı Terör Örgütü ve onun uşaklığını yapan teröristler de hain, alçaktır, kukladır. Türk milletine, Türkiye devletine tuzak kuran başkalarının hesabını Türkiye'de gerçekleştirmek isteyen hainler güruhudur. Hamdolsun, 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aziz milletimiz büyük bir kahramanlık destanı ortaya koymuştur. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, olmayacağını bir kez daha ortaya koymuştur."

Devlet Bahçeli'den Malazgirt Zaferi mesajı Gündem "2030'a kadar Marmara'da deprem yaşayacağız!" Gündem Kemal Kılıçdaroğlu: Bardağı taşıran son damla oldu Gündem FETÖ'nün 16 Temmuz planı: Medyaya kayyum atanıp 'Kaos bitti' manşetleri atılacaktı Gündem