ABD'de şok saldırı

ABD istihbarat teşkilatı NSA'nın Maryland (merilend) eyaletindeki binasına saldırı düzenledi. İki kişi otomobille kapıdan içeri girmeye çalıştı. Güvenlik güçleri otomobile ateş açtı araçta bulunan 1 kişi öldü. FBI, saldırının terör bağlantılı olmadığını açıkladı.

Abone ol

ABD'de istihbarat teşkilatı NSA'nın Maryland eyaletindeki merkezine saldırı düzenlendi.

Otomobil ile NSA binasının giriş kapısına araçla çarparak içeri girmeye çalışan iki kişi, güvenlik güçleri tarafından vuruldu. Olayda, araçtaki kişilerinden biri öldü. Diğeri ise ağır yaralandı. Saldırıda 2 polis de yaralandı.

NBC televizyonu kadın kılığındaki kişilerin kullandıkları aracın çalıntı olduğunu bildirdi. Araçta bir tabanca ve uyuşturucu bulundu.

Olay sonrası FBI'dan yapğılan açıklamada, saldırının terör bağlantılı olmadığı belirtildi. FBI, ekiplerin olay yerindeki bütün ipuçlarını toplamaya devam ettiği ve görgü tanıkları ile görüştüklerini ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

Koalisyon, Sana'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı ve havalimanını vurdu Dünya Suriye ordusu teröristlerin ele geçirdiği İdlib'de operasyon başlattı Dünya NSU tanığının ölüm nedeni belli oldu Dünya ABD 2 İran askerini vurdu Dünya