Anıtkabir'de 17 yıl aradan sonra ilk kez konser verilecek

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde 24 saat açık kalan Anıtkabir, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında da saat 24.00’e kadar açık kalacak. Anıtkabir'de 17 yıl aradan sonra ilk kez konser de verilecek.

Abone ol

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gözlerin çevrildiği yer olan Anıtkabir gece yarısına kadar ziyarete açık kalacak.

Anıtkabir, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde olduğu gibi bu gece de saat 24:00'e kadar açık kalacak.

Geca yarısına kadar ziyaretçi kabul edecek olan Anıtkabir, tarihi günlerinden birisini daha yaşayacak. Her meslekten ve her yaştan yüzlerce kişi Ata'nın huzurunda konser verecek.

Şef Hikmet Şimşek’in 1998'de verdiği konserin ardından bu kez “Atatürk Gençliği Korosu” Anıtkabirin merdivenlerinde Atatürk marşlarını seslendirecek.

Farklı illerden 28 amatör koro ve yaklaşık 750 koristin biraraya geleceği konserde; Gençlik, Vatan, Biz Atatürk Gençleriyiz, Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa, İzindeyiz marşlarının da bulunduğu 9 marş seslendirilecek.

Anıtkabir Komutanlığı’nın koordinatörlüğünde ki etkinlikle saat 19:00'da başlayacak.

ulusalkanal.com.tr

İşte Vatan Partisi'ne oy vermek için 30 neden Gündem Suriye'deki gelişmelerin anlamı Gündem Soner Yalçın yazdı: Adam gibi adam Mustafa Mutlu Gündem THY uçağı geri döndü Gündem