Kartal farkla turladı

Beşiktaş Avrupa'da gol yağmuruyla turladı. Temsilcimiz, UEFA 2. ön eleme turunda, Faroe Adaları'ndan Torshavn'ı 6-0 mağlup etti.

Abone ol

Kartal farkla turladı. Beşiktaş, Faroe Adaları temsilcisini 6-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Beşiktaş, B36 Torshavn ile karşı karşıya geldi.

2-0 galibiyetin rövanşında, tur maçına çıkan Siyah Beyazlılar, Torshavn'ı rahat geçerek 3. ön eleme turuna yükseldi.

Beşiktaş, 6-0'lık skorla Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini de elde etmiş oldu. Daha önce UEFA Kupası adıyla oynanan bu organizasyonda 2002-2003 sezonda Bosna Hersek'ten Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yenen kara kartal, bu rekorunu geliştirdi.

Siyah-beyazlı ekip, bu başarıya teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde imza attı. Tecrübeli teknik adam, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Oyuncu kalitesinin farkı sonuca yansıdı." dedi.

Öte yandan maçta fileleri 3 kez havalandıran Cyle Larin farklı galibiyette önemli bir rol oynadı. Kanadalı genç oyuncu Torshavn karşısında hat-trick yaparak Demba Ba'nın Avrupa'daki rekoruna ortak oldu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemedeki rakibi ise Avusturya temsilcisi LASK Linz oldu. Siyah-beyazlı ekip, rakibiyle ilk maçı 9 Ağustos Perşembe günü yapacak. İki ekip arasındaki rövanş mücadelesi ise 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

ulusal.com.tr

Fenerbahçe'nin Benfica maçları kadrosu belli oldu Spor Mete Gazoz finale yükseldi Spor Galatasaray, Süper Kupa hazırlıklarına başladı Spor Galatasaray'dan Mevlüt Uysal'a ziyaret Spor