181 KM işkence!

Kadına şiddette son nokta. T. A adlı bir kişi boşanmak isteyen eşini Balıkesir'den İzmir'e kadar öldüresiye dövdü. T. A 181 kilometre boyunca dövdüğü eşini baygınlık geçirince hastane yerine evinin önüne bırakıp kaçtı.

Abone ol

Kavgalı eşiyle barışırız diye yolculuğa çıktı, ölümden döndü.

Alev A. 1 buçuk yıl önce İzmir'de T.A ile evlendi. İlk başlarda evlilikleri çok iyi gidiyordu. Kısa süre sonra tartışmalar başladı. T. A alkol alıp eşini dövmeye başladı. Sorunlar giderek aşılmaz hale geldi.

32 yaşındaki Alev A., eşinin şiddetine dayanamayınca ayrı yaşamaya başladı. T.A., barışmak için eşinin ailesinin yaşadığı Balıkesir'e götürdü. Alev A'nın başına gelenler burada başladı.

Bunun üzerine sinirlenen ve içkili olan T.A eşini alıp arabaya bindi. Alev. A'yı Balıkesir'den İzmir'e kadar 181 kilometre boyunca dövdü.

Yaklaşık 2 saat süren yolculuk sonrasında aldığı yumrukların etkisiyle Alev A. baygınlık geçirdi. T.A eşini o halde evlerinin önüne bırakıp kaçtı.

Ölümden dönen Alev. A yaşadıklarının etkisinden kurtulamadı.

ulusalkanal.com.tr

Yılmazer dosyadaki sahteciliği kabul etti Gündem Dışişleri Bakanlığı'nı kim dinledi? Gündem Yalancı bahar meyve üreticilerini mağdur etti Gündem Rafet Ballı sordu Doğu Perinçek yanıtladı Gündem