MHP'de muhalifler imza toplamaya başladı

MHP’de muhalif kanat, partinin tüzüğünü değiştirmek amacıyla olağanüstü kurultay için imza toplamaya başladı. Muhaliflerin MHP lideri Devlet Bahçeli’ye göndereceği ortak metnin içeriği de belli oldu. Metne göre olağanüstü kurultayda delegelerin 20’de birinin talebiyle genel başkan seçiminin yapılması isteniyor.

Abone ol

1 Kasım seçimlerinde istediği oyu alamayan MHP’de muhalif kanat olağanüstü kurultay için çalışmalarını hızlandırdı.

Başını Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener’in çektiği muhalifler bu kapsamda delegelerden imza toplamaya başladı.

Oğan’ın Anadolu illerine çıkarak delegelerle yüz yüze görüşmeler yapacağı öğrenildi. Akşener ve Aydın’ın ise önce bulundukları illerdeki delegelerle görüşmeler yürüttüğü belirtiliyor.

Olağanüstü kongreyi Mart’ta düzenlemek isteyen muhaliflerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye göndereceği ortak metnin içeriği de belli oldu.

Metinde tüzük değişikliği için toplanacak olağanüstü kurultayda delegelerin 20’de birinin talebiyle genel başkan seçiminin yapılması isteniyor.

ulusalkanal.com.tr

Aydınlık okurları kampanya başlattı! Hedef: Her ilçede günde "50 yeni okur" Gündem Tahir Elçi'nin öldürüldüğü yerde yine saldırı Gündem 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Gündem Rusya: Erdoğan’ın IŞİD’le bağlantısına dair yeni kanıtlar sunacağız Gündem