Özgecan Aslan davasında yeni gelişme

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı. Üç sanık için ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası isteyen savcı, cezalarda indirim yapılmamasını istedi. Dava 3 Aralık'a erteledi.

Abone ol

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı.

Özgecan’ın katil zanlıları minibüs şoförü Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken ile arkadaşı Fatih Gökçe Tarsus 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor.

İkincisi görülen duruşmada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı üç sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını ve cezalarda indirim uygulanmamasını istedi.

Ahmet Suphi Altındöken Adana, babası Necmettin Altındöken Gaziantep ve arkadaşı Fatih Gökçe de Osmaniye cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi aracılığıyla davaya katıldı.

Altındöken gibi arkadaşı Fatih Gökçe de mevcut iddialara ek olarak "nitelikli cinsel saldırı" suçlaması ile yargılanıyor.

Mahkemede Fatih Gökçe, suçlamaları reddederek, arkadaşı Suphi Altındöken'i suçladı.

Hakim, sanık avukatlarının savunmalarını hazırlaması için duruşmayı 3 Aralık'a erteledi.

Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ve annesi Songül Aslan, ilk duruşmada olduğu gibi ikinci duruşmaya da katılmadı.

Aslan, Mersin’in Tarsus ilçesinde, 11 Şubat'ta saldırıya uğramış, cansız bedeni olaydan iki gün yakılmış halde bulunmuştu.

ulusalkanal.com.tr

2 günde 100 PKK'lı öldürüldü Gündem PKK'nın yurt içi ve yurt dışındaki 28 noktası bombalandı Gündem Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu: AKP demokratik meşruiyetini yitiriyor Gündem HDP için pilav dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan linç ediliyordu Gündem