Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş'tan önemli uyarılar

İngiltere, sonbahar aylarında Kıbrıs’taki üslerine F-35 savaş uçaklarını gönderecek. Peki bu ne anlama geliyor? Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, İngiltere'nin bu hamlesine karşılık, Türkiye'nin gözdağı vermesi gerektiğini söyledi.

Abone ol

İngiltere'nin Kıbrıs'ta hava ve deniz olmak üzere 2 üssü var. Yaklaşık 5 ay sonra İngiltere bu üslerine F-35 savaş uçaklarını indirecek.

İngiltere'nin Kıbrıs'taki bu üsleri daha önce Fransa ve Amerika tarafından da kullanılmıştı. Yavru vatanda olan bu gelişmeleri Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş Ulusal Kanal'da yorumladı.

Türkiye'nin seçim atmosferinden çıkıması gerekiyor. Karataş buna dikkat çekti ve denizlerdeki yaşanan bu gelişmelerin gözardı edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Karataş, İngiltere'nin bu hamlesine karşılık neler yapılması tek tek sıraladı.

ulusal.com.tr

İşte Maltepe'de Binali Yıldırım'a çıkan oy sayısı Gündem AKP'nin Büyükçekmece başvurusunu değerlendiren YSK'dan flaş karar! İşte gerekçesi Gündem CHP'den Maltepe için flaş iddia Gündem CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Mevlüt Uysal'a yanıt ve flaş açıklamalar Gündem