Youtube büyük kolaylık sağlayacak!

Abone ol

Android cihazlarda YouTube uygulamasından video yüklemek daha kullanışlı bir hale geliyor; artık videolarınızı düzenleyebileceksiniz.

Önceki halinde videoyu yüklemeye başladığınız zaman hiçbir müdahale seçeneği olmadan video direk olarak YouTube'a aktarılıyordu. Yeni özellik sayesinde videonuzu yüklemeye başladığınızda karşınıza gelecek iki kontrol paneli ile videonuzun başlangıç ve bitiş zamanlarını istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz.

Ayrıca başlangıç ve bitiş zamanını ayarladığınız videonuzu önizleme sayesinde izleyip isteğinize göre tekrardan editleyebileceksiniz.

Yeni gelen bu özellik basit ve sıradan görülebilir. Ancak YouTube'a sıklıkla ve özellikle Android cihazlarından video yükleyen kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Ekstra bir video editleme uygulaması yada benzeri birşey kullanmadan YouTube'a videlarınızı yükleyebileceksiniz (düzenlenmiş videolarınız telefonunuza kaydedilecek, böylelikle editlediğiniz videolar galerininizde de bulunacak). (Webtekno)

Telefonunuza bu uygulamaları sakın yüklemeyin! Bilim ve Teknoloji ''2 yıl içinde kafa nakli yapacağım'' Bilim ve Teknoloji Dijital bilgiler DNA’ya yüklendi Bilim ve Teknoloji WhatsApp kullananları bekleyen tehlike! Bilim ve Teknoloji