Kararlı eylem bir kez daha sonuç verdi

Diyarbakır annelerinin HDP binası önünde aylardır sürdürdüğü kararlı eylem bir kez daha sonuç verdi. Annelerin evlat nöbetinden etkilenerek teslim olan 2 PKK'lıdan biri Batman'da ailesiyle buluşturuldu. Anne babanın evladına kavuşmasında duygusal anlar yaşandı.

Abone ol

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde başlattığı oturma eylemi sayesinde bir ailenin daha evlat hasreti sona erdi.

Annelerin kararlı eyleminden etkilenerek güvenlik güçlerine teslim olan 2 PKK'lıdan biri Batman'da ailesiyle buluşturuldu.

Batman'dan 5 yıl önce kandırılarak dağa götürülen Ö.Ç ile Suriye uyruklu F.M, Diyarbakır annelerinin 171 gündür sürdürdüğü evlat nöbetinden etkilendi. Emniyet güçleri ve istihbarat birimlerinin çalışmaları sayesinde ikisi de terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kamplarından kaçtı.

Yıllardır evlat hasreti ile yürekleri yanan anne ve babasına müjdeli haber verildi. Batman Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan evladı ile buluşan anne babanın kavuşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

Oğullarına sarılan anne ve baba, 5 yıllık hasretin ardından evlatlarını bağrına bastı.

ulusal.com.tr

Doğu Ekspresi ile masalsı bir yolculuk Gündem İmar Kanunu ve değerli konut vergisi Resmi Gazete’de yayımlandı Gündem CHP'den Şam ile görüşme çağrısı Gündem Rektörlük yazısı ortaya çıkardı! PKK destekçileri ODTÜ'ye nasıl giriyor? Gündem