Cemaatin kilit ismi sahte rapor aldı

Emniyetteki cemaat örgütlenmesinin kilit isimlerinden Polis Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in Tunceli'ye gitmemek için sahte rapor aldığı ortaya çıktı. Olay Emniyet Müdürülüğü'nün rapordan şüphelenerek Yılmazer'i yeniden muayne ettirmesiyle anlaşıldı. İkinci raporda; Yılmazer için "istirahat gerektirecek bir duruma rastlanmadığı" vurgulandı.

Abone ol

Emniyet içindeki F Tipi yapının etkin elemanlarından polis müdürü Ali Fuat Yılmazer'in Tunceli görevine gitmemek için sahte rapor aldığı ortaya çıktı.

Olay Emniyet Müdürlüğü'nün raporu şüpheli bularak Yılmazer hakkında yeni bir muayne istemesi üzerine anlaşıldı. Yılmazer'e ait iki farklı rapor Yeni Şafak Gazetesi'nde yayımlandı.

Habere göre olay şöyle gelişti: Yılmazer, Tunceli'ye atanmasının ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden "25 Aralık 2012 ile 3 Ocak 2013 tarihleri arasında istirahati uygudur" raporu aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Polis Teftiş Kurulu İstanbul Bölge Başkanlığı Yılmazer'in 30 Aralık 2012 tarihinde yeniden muayne edilmesini istedi. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi raporunda Yılmazer için "istirahat gerektirecek herhangi bir bulguya rastlanmadı." ifadelerine yer verildi. İddiaya göre Yılmazer istediği raporun verilmemesi nedeniyle hastane görevlileriyle tartıştı.

Ali Fuat Yılmazer'in 17 Aralık'tan önce 10 yıllık Amerika Birleşik Devletleri vizesi aldığı ortaya çıkmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Gül'den yeni formül Gündem Erdoğan'dan cemaate mesaj Gündem CHP karıştı Gündem 'Acilen yeniden yargılansınlar' Gündem