İstanbul'un giriş çıkışlarına sıkı denetim

Koronavirüs önlemleri kapsamında seyahat kısıtlaması uygulamasına başlandı. İstanbul'a giriş ve çıkışlarda sıkı denetim yapılıyor. Gaziantep'te ise seyahat kısıtlamasına uymayan otobüsteki yolcular karantinaya alındı.

Abone ol

Koronavirüs önlemleri nedeniyle seyahatler kısıtlandı. İstanbul'da kente tüm giriş ve çıkışları sıkı denetim altına alındı. Seyahat izin belgesi olmayan yolcuların giriş-çıkışına izin verilmedi.

Gaziantep'te ise seyahat kısıtlamasına uymayan otobüsteki yolcular karantinaya alındı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kent girişinde yapılan denetimlerde, İstanbul'dan gelen yolcu otobüsünde, seyahat kısıtlaması kurallarına uyulmadığı belirlendi.

44 yolcu ve 2 görevlinin bulunduğu otobüste yapılan kontrolde, yüksek ateş tespit edilen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Otobüste bulunan diğer kişiler, 14 günlük karantina için İl Milli Eğitim Müdürlüğü pansiyonuna götürüldü.

Yolcuların seyahat belgesi olmaması ve yüzde 50 yolcu kısıtlamasına uyulmaması nedeniyle her yolcuya 3 bin 150'şer lira para cezası kesildi, otobüs ise trafikten men edildi.

ULUSAL.COM.TR

Cezaevlerinde görüntülü görüşme dönemi başlıyor Gündem Yeni genelge yayımlandı: Üç büyük şehirde ticari taksilere sınırlama Gündem Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 131'e yükseldi Gündem İstanbul Valisi Yerlikaya: İstanbul'un giriş ve çıkışlarında sağlık kontrolleri yapılıyor Gündem