Hatay Yurdakul Vatan Partisi'ne üye oldu

Futbolun çınarı, hocaların hocası Hatay Yurdakul, Vatan Partisi’ne üye oldu. ‘Dünyanın en yaşlı futbolcusu’ olarak uluslararası alanda ün yapan Yurdakul, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş gibi birçok futbolcuyu spor camiasına kazandırdı. Yurdakul’a rozetini, Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü taktı.

Abone ol

Toplumun her kesiminden vatandaşlar, Vatan Partisi’ne katılıyor. Çözümün tek adresi Vatan Partisi, güçlenerek büyüyor. Spor camiasının öncü isimleri de Vatan Partisi’nin birleştirici gücüyle kucaklaşıyor.

Futbolun çınarı, hocaların hocası Hatay Yurdakul, Vatan Partisi’ne üye oldu.

Yurdakul, 77 yaşına kadar etkin futbol oynadı. ‘Dünyanın en yaşlı futbolcusu’ olarak tanınıyor. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş gibi birçok futbolcu yetiştirdi. Genç yetenekleri futbolla buluşturmaya devam ediyor.

Türk futboluna emek veren Hatay Hoca, sahalardaki azmini Vatan Partisi saflarındaki mücadelesinde sürdürecek.

Hatay Hoca’ya rozetini, Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü taktı.

İktidar hedefiyle örgütlenme ve üye atılımına hız veren Vatan Partisi kentte, güç kazanmaya devam ediyor. İl Başkanı Serdar Üsküplü, parti saflarına katılan yeni üyelere de rozet taktı.

Vatan Partisi iktidar için atağa geçti Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping görüştü Gündem Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı: İşte illere göre haftalık vaka sayıları Gündem