Tarık patron oldu! Beni Bırakma 427. bölüm izle... 7 Nisan Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 427. bölüm özeti…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 427. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Abone ol

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma'da dün; Kenan, komadan uyanır. Demir'in ona tüm söylediklerini hatırlamaktadır. Komadan uyanır uyanmaz attığı ilk adım Tarık'ı yönetim kurulu başkanı yapmak olur. Tarık artık, Kenan'ın desteği ile otellerin başındadır. Demir ile sevgilisi bu durumu şaşkınlıkla izlemektedir.

Emre, Elif'i ne kadar reddetsede aklı ondadır. İnci'nin ise Emre'yi bırakmaya hiç niyeti yoktur. Emre ile Elif bir araya gelecekken İnci, Emre'yi kendi yanına çeker.

Arzu, Cengiz'e tüm gerçekleri anlatır fakat Cengiz çoktan Esin tarafından dolduruşa getirilmiştir. Arzu Cengiz'in sözleriyle şok olur. Cengiz ve Esin aşkı başlamıştır artık!

Kudret ne kadar Defne'yi tehdit etse de Defne Bora'dan ayrılmaz ve ailece Defne'yi istemeye giderler. Defne ile Bora mutlu sona ulaşabilecek midir?

BENİ BIRAKMA 427. BÖLÜM

ulusal.com.tr

Yağız Koray'ı kaçırdı! Sevdim Seni Bir Kere 151. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 7 Nisan Salı 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti… Medya Reyhan'ın durumu kötü! Yemin 222. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 223. bölüm fragmanı izle... Medya Kokila Rashi'yi bastı! Masum 17. bölüm fragmanını izle…Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? 8 Nisan Çarşamba Masum özet… Medya Shada, Thapki ve Dhruv aşkını öğreniyor! Aşk Bir Rüya 49. yeni bölümde neler olacak? 8 Nisan Çarşamba 2020 Aşk Bir Rüya 49. bölüm fragmanı izle… Medya