TGB Levent Kırca'yı unutmadı!

Abone ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinleri kapsamında Bodrum belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı yürüyüşünü vatandaşlar coşku ile kutladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinleri kapsamında yaklaşık 1000 kişilik vatandaşın katıldığı coşkulu kulamada Bodrum Türkiye Gençlik Birliği üyelerinin Levent Kırcanın "Atatürkle Kalın Cumhuriyetle kalın sözleri ile pankart açması dikkat çekti.

Bazı vatandaşlar Levent Kırcanın sözü ile açılmış pankartla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yaklaşık 1 kilometre yürüyen vatandaşlar Mustafa Kemalin askerleriyiz sulaganları ile yürüyüşü gerçekleştirdiler. Marina bölgesinde toplanan vatandaşlar Belediye meydanına kadar yürüdükten sonra Belediye meydanı önünde Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından meşale yakıldı. Türk bayrakları ile donatılan tarihi otomobiller ellerinde türk bayrakları ile yürüyüşe destek olan motosikler bazı barlarda oturan vatandaşlar ve turistlerin destek vermesi gözlerden kaçmadı.

Fener alayı Belediye meydanında coşku ile kutlandıktan sonra son buldu.

Aykut Kurt/ Muğla

Liderlerden kayyum yorumu Gündem Nefes kesen hareketler! SoloTürk Başkent'te gökleri inletti Gündem 29 Ekim 1941'deki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ait görüntüler paylaşıldı Gündem Gül-AKP gerginliği giderek tırmanıyor Gündem