“Bana gelen maili Bozdağ açıklamazsa istifa etmeli”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "Kılıçdaroğlu'na ABD'den mail gelmiş" sözlerine bir kez daha yanıt verdi. Kendisine değil partisine ByLock'un resmi sahibi David Keynes’ten mail geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu “Bunu da aldık 19 Ekim 2016’da Başbakanlık Müsteşarlığı’na verdik” dedi. CHP lideri, Bozdağ’ı istifaya davet etti.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ arasındaki mail tartışması sürüyor.

Bozdağ’ın bu sözlerine Kılıçdaroğlu bir kez daha yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bekir Bozdağ, ‘Kılıçdaroğlu’na mail gelmiş’ diyor. Mail onun elinde niye açıklamıyor? Takip etmiyorsa bana mail geldiğini nereden biliyor o zaman? Ben gelmediğini söylüyorum. O da açıklasın beni mahcup etsin. Adalet Bakanı’na yakışmaz yalan söylemek" dedi.

"KEYNES’TEN MAİL GELDİ"

CHP lideri mailin kendisine değil partisine geldiğini söyledi, ByLock'un resmi sahibi David Keynes’e işaret etti.

Kılıçdaroğlu, "David Keynes’ten bir mail geldi. Partiye geldi bana değil. Bana gelen bir mail yok. Bunu aldık 19 Ekim 2016’da Başbakanlık Müsteşarlığı’na verdik. Adalet Bakanı arzu ediyorsa Başbakanlık Müsteşarı’na sorabilir" dedi.

Kahramanmaraş’a giderken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı istifaya çağırdı, “Bozdağ bana gelen maili açıklamazsa istifa etmesi lazım” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz gecesine ilişkin de Kılıçdaroğlu, darbe girişiminden en geç Yıldırım’ın haberdar olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı’na “Başbakan’a niye haber vermedin?” sorusunu yöneltti.

ulusalkanal.com.tr

CHP'den ABD'ye tepki yok! Gündem Kumpasçı hakim ve savcılar hakkındaki iddianame hazır Gündem Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı'ndan yeni seçim sistemi çıkışı Gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'nin Suriye saldırısını destekledi Gündem