Denizli'de deprem (20 Mart 2019 Kandilli Rasathanesi son depremler)

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde saat 18:32 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde saat 18:32 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin derinliğini 6 kilometre olarak açıkladı.

AFAD'tan açıklama

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı meydana gelen deprem sonrası açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Denizli Acıpayam'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Denizli Acıpayam’da meydana gelen deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadı." denildi

Türkiye'de meydana gelen depremleri aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesive Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Mutlu, basını ziyaret etmeye başladı! Biz tek doğru seçeneğiz Yurt Yarın soğuk ve yağışlı hava geliyor Yurt Beyazıt'taki dehşette öğretim görevlisinin ayakları koptu Yurt Kocaeli Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı: 1 ölü, 2 yaralı Yurt