AKP'de 'hayır' tedirginliği

Anayasa değişikliğinin halkta kabul görmemesi AKP'deki endişeyi artırıyor. Cumhurbaşkanının ardından, başbakan da eski kurmaylardan destek istedi. Eski AKP'li milletvekilleri ve il başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım "görev vermemizi beklemeyin. Evet için aktif çalışın, destek verin” dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ardından Başbakan Binali Yıldırım da eski kurmaylardan alanlara inmesini istedi.

Cumartesi günü yapılan halk oylaması kampanyasının tanıtım toplantısının ardından Yıldırım, AKP'li eski milletvekilleri ve il başkanlarıyla yemekte bir araya geldi.

ATO Congresium'da , basına kapalı düzenlenen yemeğe partiden istifa eden ve ihraç edilen isimler çağrılmadı.

Milliyetin haberine göre yemekte konuklara hitap eden Yıldırım, "Bizim görev vermemizi beklemeyin. "Evet" için aktif biçimde çalışın, kampanyamıza destek verin” dedi.

Referandumu "Tarihi bir fırsat" olarak nitelendiren Yıldırım, AKP’nin bir vefa hareketi olduğunu söyledi, “Bizde eski-yeni yoktur. Ak Parti’de nöbet değişimi vardır" ifadesini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Binali Yıldırım'dan Hürriyet'e tepki Gündem TSK: Irak'ın kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi Gündem TGB, Bİrinci Meclis önünden ilan etti Gündem Türkiye NATO'dan çıkıyor, işte olgular... Gündem