"Her ay bin 700 lira ücret kaybı yaşıyoruz"

Gelir Uzmanları bugün Çalışma Bakanlığı önüdeydi. Devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde kendi özlük haklarının da gündeme gelmesini isteyen gelir uzmanları, mesleğin gün geçtikçe itibar kaybettiğini söyledi. Meslektaşları adına açıklama yapan dernek başkanı Alay Hamzaçebi "Gelir uzmanları her ay bin 700 lira ücret kaybı yaşıyor” dedi.

Abone ol

“Toplu sözleşme görüşmelerinin gündeminde Gelir Uzmanlarının özlük hakları ve çalışma koşularının iyileştirilmesi de olmalı”

Bu talep Gelir Uzmanları ve Yardımlaşma Derneği’ne ait. Dernek üyeleri Çalışma Bakanlığı önünde basın açıklaması düzenledi. Dernek Genel Başkanı Alay Hamzeçebi, 666 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'den kaynaklanan mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini söyledi. Hamzaçebi, diğer uzmanlıklara verilen özlük haklarının gelir uzmanlarına da verilmesini istedi. "Gelir uzmanları her ay bin 700 lira ücret kaybı yaşıyor" dedi. Gelir uzmanları için gerekli düzenlemelerin yapılmadığını savunan Hamzaçebi, bu durumun en az 10.000 kişinin emeklilik hakkını elinden aldığını ifade etti.

Haber: Emek Kaynak

ulusalkanal.com.tr

Ümit Özdağ’dan dikkat çeken açıklama Gündem AKP-CHP görüşmeleri yapılırken AKP'liler bakın neyi tartışıyor Gündem Yurttaşlar askere gitmek için sıraya girdi Gündem Valilik açıkladı: 10 gün uzatıldı! Gündem