1 Nisan'dan itibaren elektriğe zam gelecek mi? Bakandan açıklama

Son dakika... 1 Nisan 2019 tarihi itibarıyla elektriğe zam yapılmayacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK yapılan açıklamada, "Tüketicilerimizin 1 Nisan'dan itibaren geçerli tarifeler kapsamında kilovatsaat başına ödeyeceği vergiler dahil bedel, mevcut tarifeler ile bire bir aynıdır." denildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Hem doğal gazda hem de elektrikte önümüzdeki dönemde herhangi bir tarife değişikliği olmayacak" dedi

Abone ol

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak elektrik tarifelerinde herhangi bir değişikliğe gidilmediği bildirildi.

EPDK'dan yapılan açıklamada, gelecek aydan itibaren elektrik fiyatlarında herhangi bir artışa gidilmeyeceği belirtildi.

Açıklamada, "Tüketicilerimizin 1 Nisan'dan itibaren geçerli tarifeler kapsamında kilovatsaat başına ödeyeceği vergiler dahil bedel, mevcut tarifeler ile bire bir aynıdır." ifadesi kullanıldı.

1 Nisan 2019 tarihinden itibaren elektriğe zam geleceği iddia edilmişti.

STK temsilcileriyle bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Artık ürettiğimiz elektrik, tükettiğimizden daha fazla" demişti.

BAKANDAN AÇIKLAMA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Hem doğal gazda hem de elektrikte önümüzdeki dönemde herhangi bir tarife değişikliği olmayacak" dedi.

ulusal.com.tr

TL'nin Londra swap faizi yüzde 1000'i aştı Ekonomi 3 sahada günlük bin 600 varil petrol üretimi Ekonomi Swenbank'a polis baskını Ekonomi Hükümetten yaz saati açıklaması Ekonomi