Ordu Milli Eğitim Müdürü, TLB'lilerin isimlerini istedi

Liselerdeki gerici eğitim tepkisi yurda yayıldı. Türkiye Liseliler Birliği'nin 365 okuldan destek alarak yayınladığı bildiri ise Ordu İl Milli Eğitim Müdüründe rahatsızlık yarattı. Müdür Şaban Karataş, liselerden bildiriye imza atan TLB'li öğrencilerin isimlerini istedi.

Abone ol

Liselerdeki gerici eğitim ve yandaş müdür isyanı çığ gibi büyüyor.

İstanbul Erkek Lisesi'nde başlayan tepki diğer illerdeki okullara yayıldı. Hatta, tepkiler İmam Hatip ve özel okullara kadar uzandı.

Koç Lisesi, Beşiktaş Fen Bilimleri Lisesi de bildiri yayımlayan okullar listesine girdi.

Türkiye Liseliler Birliği'nin 365 okuldan destek alarak yaymnladığı bildiri ise bazı çevrelerde rahatsızlık yarattı. "liselerde gericiliğe geçit vermeyeceğiz" başlıklı bildiriyi Ordu'dan 15 lise imzaladı. Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, okul müdürlüklerinden bildiriye imza atan TLB'li öğrencilerin isimlerini istedi.

Öte yandan Haftalık mizağ dergisi Leman liselerdeki eylemliliği kapağına taşıdı.

Leman, Hababam sınıfının Mahmut Hocası Münir Özkul'da selam yollladı.

ulusalkanal.com.tr

Uluslararası gıda çalışanları ve sendikacılar İstanbul'da bir araya geldi Gündem Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı uyarı: Siyasi cinayetler olursa şaşırmayın Gündem Av. Bedrettin Kalın: Hazırlanan rapor bilimselikten uzak ve baskı altında hazırlandı Gündem TSK'yı etkin kılacak yasayı Davutoğlu'nun engellendiği ortaya çıktı Gündem