İstanbul Şehir Tiyatroları yeni sezon perdelerini açıyor

Tiyatro mevsimi geldi. İstanbul Şehir Tiyatroları yeni sezon perdelerini açıyor. Bu yıl tiyatroseverleri 29 yeni oyun bekliyor...

Abone ol

Macbeth'den, Anton Çehov'un Martısı'na, Cibali Karakolu'ndan Şahane Züğürtlere İstanbul Şehir Tiyatroları yine zengin bir repertuvarla izleyici ile buluşacak.

Şehir tiyatroları 4 Ekim'de "perde" diyecek. Yeni sezonunun tanıtımı Harbiye Muhsin Ertuğrul fuayesinde yapıldı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur ve oyuncular birlikte kameralar karşısına geçti.

103'üncü yaşını kutlayan Tarık Buğra anısına 3 oyun yer alıyor.

yeni oyunların içinde Üstün İnanç’ın yazdığı ‘Makedonya Gamzesi, Yazar Sadık Şendil’in ‘Bizim Aile’si, Türk Sineması’nda da önemli bir yeri olan Necati Cumalı eseri ‘Susuz Yaz’, Tarık Buğra’nın ‘Küçük Ağa’sıyla, Musahipzade Celal’in Fermanlı Deli Hazretleri’nin de tiyatro severlerle buluşacak.

Ekip heyecanlı, dört gözle izleyici ile buluşacağı günü bekliyor.

HABER: GÖKHAN ÇELİK-KAMERA: BÜLENT ÜNAL

ulusal.com.tr

İstanbul’da müzikseverlerle buluştu Kültür Sanat Türkiye'de 70 bin kişiye bir halk kütüphanesi düşüyor Kültür Sanat Bir milyon öğrenci sinemayla buluşuyor Kültür Sanat Herakles Lahdi Antalya Müzesi'ne ilgiyi artırdı Kültür Sanat