Ankara'da Pakistan'ın Milli Günü resepsiyonla kutlandı

Pakistan'ın Milli Günü Ankara'da Pakistan Büyükelçiliği'nin düzenlediği resepsiyonla kutlandı. İki ülkenin diplomatik ilişkisinin 70'inci yılı olduğu belirtilen resepsiyonda, askeri ekonomik ve siyasi işbirliği vurgusu yapıldı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kuruluş Savaşı ve FETÖ'cü darbe girişimine karşı Pakistan'ın verdiği destekten dolayı teşekkür etti

Abone ol

İki ülkenin diplomatik ilişkisinin 70'inci yılı olduğu vurgulandı, ilişkilerinin ekonomik, askeri ve siyasi alanda geliştirilmesine dikkat çekildi.

Pakistan'ın 77'inci Milli Günü Ankara'da Pakistan Büyükelçiliği'nin düzenlediği resepsiyonla kutlandı.

Resepsiyona, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar ve çok sayısı üst düzey sivil ve askeri yetkili katıldı. Bu isimlerin yanı sıra, başkentteki misyon şefleri ve askeri ataşeler de resepsiyonda yer aldı.

Resepsiyonda konuşan Fikri Işık, Kuruluş Savaşı ve FETÖ'cü darbe girişimine karşı , Pakistan'ın Türkiye'ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Süheyl Mahmud da İki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda zenginleşmeye devam etmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan revizyon sinyali: Cumhurbaşkanı'nın kararnameleri imzalamadığı öğrenildi Gündem Mehmet Bedri Gültekin: Türk Milleti başkanlık tuzağına düşmeyecek Gündem Mustafa Kaya yazdı: ABD stratejik iflasın eşiğinde Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan "Kıbrıs" çıkışı Gündem