Kılıçdaroğlu istifa mı edecek?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa edeceği iddiası ile ilgili açıklama yaptı. İstifa için "saçma sapan ve tamamen asparagas" diyen Kılıçdaroğlu, seçimlerden çıkan sonuçları başarısızlık olarak değerlendirmediklerini söyledi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluistifa edeceği iddiasını yalanladı. İddiayı "saçma sapan ve tamamen asparagas" olarak değerlendiren Kılıçdaroğlu seçimlerden çıkan sonucun başarısızlık olmadığını savundu.

Kılıçdaroğlu, "Tabiki gereken değerlendirmelerimizi yapacağız. Yanlışlar doğrular neler ortaya çıkaracağız" şeklinde konuştu.

AKP seçmenine hitap etmeye çalıştıklarını belirten Kılıçdaroğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir’de oylarını artırdıklarını belirtti, ilk kez kırsalda da oylarını artırdığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, "Temel sorun birbirimizi dinlemekten uzaklaştık. AKP’liler bize kulak tıkadı, ne söylediğimizi dahi dinlemiyorlar" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Sarıgül'den ilk açıklama Gündem Dünyanın gözü seçimdeydi Gündem Sonuçlara dair ilk yorumlar... Gündem Bu illerde oylar tekrar sayılacak Gündem