“Yeniden Kuvayı Milliye“

Yerel Seçimler öncesi ittifak tartışmaları devam ederken, Türk Milleti güç birliğinin zeminini ortaya koydu, "oylar Atatürk'te birleşen adaylara" dedi. Milli Merkez'in yurt çapında düzenlediği forumlarda CHP, MHP, İşçi Partisi üyeleri ve kitle örgütü temsilcileri milli güç birliği çağrısı yaptı. Forumlarda, güç birliği sonuç bildirisi coşkuyla kabul edildi.

Abone ol

Yerel seçimler yaklaşırken Milli Merkez'in "Atatürk'te Birleştik" sloganıyla başlattığı güç birliği çalışması yoğun ilgi görüyor. Forumlara katılan Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İşçi Partisi üyeleri ile gençler, aydınlar ve kitle örgütü temsilcileri de milli birlik çağırısı yapıyor.

Yurt çapında düzenlenen forumlarda "Yerel Seçimlerde Güç Birliği Bildirisi" coşkuyla kabul ediliyor.

İstanbul Ümraniye ve Bursa Gemlik'te düzenlenen forumlarda da tablo değişmedi. Yurttaşlar, "oylar Atatürk'te birleşen adaylara" dedi.

Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez güç birliğinin formülünü ortaya koydu.

Gazeteci Yazar Alev Coşkun da Milli Merkez toplantılarını günümüzün kuvayi milliye kongreleri olarak tanımladı.

Bursa Gemlik'teki forumda da AKP Hükümeti'nin nasıl yıkılacağı konuşuldu.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Milli Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ferit İlsever, CHP ve MHP'ye seslendi.

CHP Gemlik Belediye Başkan Aday adayı İbrahim Talan ,"Cumhuriyetimiz gidiyor.Onun için yola çıktım." dedi.

MHP Gemlik Belediye Başkan Aday adayı Dr.Adnan Bıyıklı "Türk Milliyetçileri tek çatı altında toplanmak istiyor." görüşünde.

ulusalkanal.com.tr

Kılıçdaroğlu'ndan Obama'ya bağlılık mesajı Gündem Ajanlık teklifi TBMM'de Gündem Denktaş'ın mezarı yok Gündem Yasak bölgede yakalanan Suriyeli'nin üzerinden bakın ne çıktı Gündem