Atatürk Havalimanı'nda IŞİD operasyonu: Cebinden bu çizim çıktı

Fas'ın Kazablanka kentinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na mülteci görüntüsüyle gelen ve Almanya'ya gitmeye çalışan 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler İstanbul'a turizm amaçlı gezi yapacaklarını belirterek bir otelde rezervasyonlarının bulunduğunu söyledi.

Abone ol

Ankara, Beyrut ve Paris saldırıları havaalanlarındaki denetimleri sıkılaştırdı. Terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon kapsamında, Fas'ın Kazablanka kentinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen 8 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar İstanbul'a gezi amaçlı geldiklerini ve bir otelde rezervasyonlarının olduğunu belirtti. Bunun üzerine polis otel rezarvasyon kayıtlarını inceledi. Ancak şüphelilerin rezervasyonu olmadığı anlaşıldı.

Şüphelilerin birinden İstanbul'dan başlayıp İzmir, Yunanistan, Sırbistan ve Macaristan üzerinden Almanya'ya ulaşan çizim ele geçirildi. İşte bu çizim üzerine polis Almanya üzerine yoğunlaştı. Çok yönlü bir soruşturma başlatıldı.

IŞİD'in insan trafiğini engellemek için İstanbul'da Atatürk ve Sabiha Gökçen Havaalanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda şüpheli şahıslar gözaltına alınıp sorgulanıyor.

ulusalkanal.com.tr

IŞİD bağlantılı tweetler en çok bu ülkelerde atılıyor Gündem G-20'nin en esrarengiz görüntüsünün sırrı çözüldü Gündem Zaman gazetesinin basıldığı matbaaya kayyum atandı Gündem İstanbul'da operasyon! Gündem