Mustafa Mutlu 91 kez yazdı! Gül'den yanıt geldi

Aydınlık Gazetesi Yazarı Mustafa Mutlu 91. kez yazdı: "Abdullah Gül Huber Köşkü işgalini ne zaman sonlandıracak." Gül, 91 kez sorulan bu soruyu her defasında yanıtsız bıraktı. Mustafa Mutlu, 14 Şubat'ta köşkün kapısına dayanacağını açıklayınca eyleme 2 gün kala aylardır susan Abdullah Gül'den yanıt geldi. Gül, yeni taşınacağı evin bitmesine az bir süre kaldığını ve kısa sürede köşkü boşaltacağını açıkladı.

Abone ol

Ulusal Kanal programcısı Mustafa Mutlu, tam 91 kez yazdı, yüzlerce defa söyledi 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, işgal ettiği köşkü ne zaman boşlatacağını.

Ancak Abdullah Gül her defasında soruyu yanıtsız bıraktı. Devletin malı olan köşkü kullanmaya devam etti.

Mustafa Mutlu 14 Şubat'ta köşkün kapısında eylem yapacağını açıkladı.

Mutlu'nun bu eylemine 2 gün kala aylardır sessizliğini koruyan Abdullah Gül'den yanıt geldi. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Gül'ün taşıncağını evin tadilatının bitmesine az bir süre kaldığı belirtildi. Açıklamada, "yeni ikametgahının bitme aşamasına gelen çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kısa bir süre içerisinde Tarabya Yerleşkesi'nden ayrılacaktır." denildi.

Gül açıklamasında ayrıca, Huber köşkünü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın teklifi üzerine kullandığını ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

Kötü haberi Atalay verdi! Gündem Eski Emniyet Müdürleri Nazmi Ardıç ve Yakup Saygılı polislikten ihraç edildi! Gündem Erdoğan'ın hedefindeki Başçı'ya Beşir Atalay da sahip çıktı Gündem Bülent Arınç'tan katlamalı harç açıklaması Gündem