Sabaha kadar yandı

KAYSERİ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB’de faaliyet gösteren Kumtel fabrikasında çıkan yangın nedeniyle Kumtel ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Abone ol

Tahir Nursaçan yaptığı açıklamada, Kayseri OSB 6'ncı Cadde numara 44’te faaliyet gösteren Kumtel Dayanıklı Tüketim Malları Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de dün akşam yangın çıktığını hatırlattı. Fabrikanın batı kısmındaki malzeme deposunda çıkan yangının, itfaiyenin müdahalesiyle üretim bölümlerine sıçramadan kontrol altına alındığını kaydeden Nursaçan Şöyle dedi:

"Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de desteği ile yangın, saat 01.30 sıralarında tamamen kontrol altına alınmış, soğutma ve kontrol çalışmaları sabaha kadar devam etmiştir. Meydana gelen yangınla ilgili olarak inceleme, araştırma ve bilirkişi incelemesine devam edilmektedir. Kumtel ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

DHA

Tehlikeli yolculuk! Yurt 4 gündür haber yok! Yurt İki kardeş fotoğraf yüzünden ölüyordu Yurt Devlet köylüyü şirkete mahkum etti! Yurt