Tayyip Erdoğan: Şahsıma yönelik yine alçakça bir ifade kullandı. Haddini bil haddini

Cumhurbaşkan Erdoğan, Kemal Kılııçdaroğlu'nun sözlerine tepki göstererek "Şahsıma yönelik yine alçakça bir ifade kullandı. Haddini bil haddini" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ,UDEF ve TÜGVA 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki göstererek "Haddini bil haddini, ben halkımdan besleniyorum. Kandan beselenen varsa 1960 da Menderes ve iki arkadaşının idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Karşılıksız sevgi gerçek anlamını sizlerle buluyor. Bu duruşunuzla tüm dünyaya gerçek barış mesajı veriyorsunuz. Bu etkinliklerin aramızdaki muhabbeti dah ada perçinlemesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bu buluşma tam 7 ülkedeki 50'den fazla şehirdeki kucaklaşamların son halkasını oluşturuyor. Programa iştirak eden tüm gönüllü kuruluşlara ve temsicilere teşekkür ediyorum. Türkiye'yi seçen tüm misafir öğrencilerimize ayrıca hoş geldiniz diyorum.

BU HAİNLERE VATANI BÖLDÜRMEYECEĞİZ

Bu buluşmanın güçlenerek yeni ülkelere taşarak devam etmesini ümit ediyorum. Şuan da bayrağımızınşanlı bir şekilde dalgalanması için vatanımızın bir ve bütün olarak kalması için şehit olan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. "Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz, onlar diridirler ama siz bilemezsiniz" diyor ilahi ferman. Böldürmeyeceğiz bu hainlere vatanı.

MİLLET NE DERSE O OLACAK

Başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekiyor diyor bir zat. 3 unsur var mezhepçilik,ırkçılık ve terör. Bu zatın söylediklerinde bu üç unsurun da tamamı var. Bunlar bölücü terör örgütünün uzantıları gibi kanla besleniyorlar. Bunlarda da bu rüzgar esmeye başladı. Kanla da netice alamayacaksınız. Egemenlik kayıtsız şarrtsız milletindir. Millet ne derse o olacak. Halk ne derse o olacak, hak ne derse o olacak.

TÜRKİYE'NİN TARİHİ KADİM MEDENİYETLERİN ÖZÜDÜR

Bizim medeniyetimiz hikmet ve irfan medeniyetidir. Biz misafir öğrecilerimizle birlikte tüm insanlığı sarack barış iklimine katkı sağlamanın derdindeyiz.Siz bizden, biz de sizden çok şey öğreniyoruz. Açıkçası ben Türkiye'yi tercih eden her öğrencinin şanslı olduğuna inanıyorum. Farklı kültürlere beşiklik etmiş bir ülkede eğitim alıyorusunuz. Türkiye'nin tarihi kadim medeneiyetlerin özüdür, özetidir. Tarihi, siyaseti, hukuki, sosyolojiyi Türkiye'de okumak size özgün bir bakış açısı kazandıracaktır.

RAHATLARINI BOZMAMAK İÇİN SESSİZLER

Değişmek farklıdır, yabancılaşmak farklıdır. Entegrasyonla asimilasyon arasında keskin bir ayrım vardır. Maalesef prtak tarihimiz kayıp nesillerle dolu. Ben sizleirn bu yanlışlara düşmeyeceğinize inanıyorum. Sizler çok kritik bir dönemde ülkemzide bulunarak sınır komşumuz Suriye'de 6 yıldır yaşanan insani drama şahit oluyorsunuz. 13 milyon Suriyeli evinden oldu, rejim tarafından desteklenen DAEŞ,YPG gibi terör örgütleri etnik temizlik uyguladı.Biz Suriyeli kardeşlerimize kapılarımızı açtık, açmaya da devam edeceğiz.Bugün 3 milyon Suriyeli kardeşimize sahip çıkıyoruz. Fakat pek çok ülke sırf rahatlarını bozmamak için bu drama sessiz kalıyorlar.

AVRUPA'NIN YAPTIĞI ÇİFTE STANDARTTIR

1994 Guanda'da 800 bin insan katlerdirken kılını kıpırdatmayanlar şimdi de benzer politikalar içindeler. Teröristlerin haklarını savundukları kadar mazlumların haklarını savunmuyorlar. Teröristler başkentte çadır kurdurtmanın özgürlükle ne ilkis var. DAEŞ eylemelerinize veridğiniz tepkiyi neden DHKP-C, PYD, YPG için vermiyorsunuz. Bunun adı çifte standar değil mi? Biz bunları yüzlerine vurduğumuzda Tayyip Erdoğan hemen diktatör oluyor.

KANLA BESLENEN VARSA, O DA CHP ZİHNİYETİDİR

Van'da il başkanları toplantısında konuşan zat ne yazıkki şahsıma yönelik yine alçakça bir ifade kullandı. Haddini bil haddini, ben halkımdan besleniyorum. Kandan beselenen varsa 1960 da Menderes ve iki arkadaşının idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir. Onların itibar suikastları, iftiraları, hakaretleri bizi yıldırmaz. Biz diklenmeden dik durmaya, barışın doğrunun yanında durmaya devam edeceğiz. Biz kuvvetimizi seccadelerini gözyaşlarıyla ıslatan mazlumların dualarından alıyoruz.

VURMAYA GEREK YOK, RABBİM VURDU ZATEN

Yalnızın en tehlikelisi, doğruya en yakın olandır.Ülkemizde 40 yl boyunca devlet içinde gizli şekilde örgütlenen bir yapı en büyük zararı gençlerimize verdi. Paralel ihanet çetesi tarafından kandırıldı, kullanıldı. Bu ülkenin evlatları iyi niyetlerinin kurbanı oldu. Dünyanın her yerinde bu çetenin kirli yüzünü deşifre ediyoruz. Sizlerden bu şer şebekesine asla pirim vermemenizi bekliyorum. Hiç vurmaya bile gerek yok, Rabbim vurdu zaten.

Diyarbakır Valiliği'ne beton bariyerli koruma Gündem Diyarbakır Valiliği'ne beton bariyerli koruma Gündem Taksimetrelerin muayene etiketleri kelebek cama yapıştırılacak Gündem Kars'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi Gündem