İstanbul'da göz gözü görmüyor

Türkiye güne sis altında uyandı. Gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis birçok kentte günlük yaşamı felç etti. Deniz seferleri ve hava ulaşımı aksadı. Sürücüler, trafikte yol almakta zorlandı.

Abone ol

Yoğun sis Türkiye'yi esir aldı. Yurt çapında etkili olan sis hayatı güçleştirdi.

Deniz seferleri ve hava ulaşımında aksamalar yaşandı.

Seferler saat 12.00'de tekrar başladı. Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada; "Seferler Kabataş - Kadıköy - Bostancı / Adalar seferi hariç yeniden başladı" denildi.

Ancak aradan 3 saat geçmeden üçüncü iptal haberi geldi. İptal edilen hatlar Karaköy yönünden Haydarpaşa ve Kadıköy, Kadıköy yönünden Eminönü, Beşiktaş ve Kabataş, Üsküdar yönünden Eminönü ve Beşiktaş ile Haliç Hattı oldu.

Sis araç trafiğini de vurdu. Adana'da görüş mesafesi 50 metrenin altına düştü. Araçlarının sis lambalarını kullanan sürücüler dörtlülerini yakarak ilerleyebildi. Trafikteki aksama nedeniyle metro hatları ile Marmaray seferlerini kullanan yurttaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü Çorlu'da yapılması planlanan eğitim uçuşları iptal edildi. Sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na bir çok uçak iniş yapılamadı. Görüş mesafesinin 200 metrenin altına düşmesinden dolayı uçaklar başka havalimanlarına yönlendirildi.

Sis, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı ve çevresinde de etkili olmaya başladı. Atatürk Havalimanı'na inmesi beklenen 12 uçak farklı havalimanlarına yönlendirildi. Bir çok sefer iptal edildi.

Çanakkale Boğazı da, sis sebebiyle çift taraflı olarak deniz ulaşımına kapatıldı.

ulusalkanal.com.tr

Van'da deprem meydana geldi Yurt İztuzu'nda 'demir kaplumbağa' isyanı! Yurt Yüzlerce ağaç katledildi Yurt ''Devlet bize sahip çıksın'' Yurt