Kılıçdaroğlu, Perinçek görüşmesine ilişkin konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'le yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu, "Perinçek ile güzel bir görüşme yaptık. Görüşmeler devam ediyor. Görüşmeler netleştikten sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. Öte yandan Vatan Partisi ve CHP'den birer temsilcinin 1 Kasım seçimlerine ilişkin görüşmeleri sürdüreceği ve genel başkanlara bilgi sunacağı öğrenildi.

Abone ol

Vatan Partisi Lideri ile yaptığı görüşmeyi bu ifadelerle aktardı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Görüşmelerin devam ettiğini, sonuç netleşince kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu Türkiye Barolar Birliği'nin 2015-2016 Adli Yılı Açılış Törenine katıldı. Törenin ardından da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'na Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile yaptığı görüşme soruldu.

Görüşmenin güzel geçtiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Görüşmeler devam ediyor. Netleştikten sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Öte yandan, görüşmeye ilişkin bazı ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Perinçek'in görüşmede Kılıçdaroğlu'na "Ülke olağanüstü bir dönemden geçiyor. Koltuk sevdası peşinde koşmadam olağanüstü çözümler üretilmesi gerek" dediği öğrenildi.

İki partiden de birer temsilcinin 1 Kasım'daki seçime ilişkin görüşmeleri sürdüreceği sonucunu da genel başkanlarına sunacağı belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

TSK, PKK'nın dört ayaklı planını altüst etti! İşte öldürülen terörist sayısı Gündem 'Tek dişi kalmış canavar'ın, yeniden kazanmaması için... Gündem Polise silahlı saldırı! Çatışma çıktı Gündem Milliyet yazarı Tunca Bengin yazdı: CHP ile Vatan Partisi arasında istikşafi görüşme Gündem