Meclis'teki iktidar ve muhalefet kulisinin tarihi izleri siliniyor

Meclis'teki iktidar ve muhalefet kulisinin tarihi izleri siliniyor, yerine beş yıldızlı otel lobisi görüntüsünü andıran bir proje uygulamaya geçiyor. Projenin fotoğraflarına göre iktidar kulisindeki kırmızı halı ve yeşil koltuklar kaldırılacak, yerini turkuaz koltuk ve halılar gelecek. Muhalefet kulisine ise yeşil kadife koltuklar koyulacak.

Abone ol

Meclis Başkanı istedi, proje çizildi.

Meclis'teki iktidar ve muhalefet kulisinde yeni tasarıma gidiliyor. Yenileme için hazırlanan projelere göre, tarihi kulis havasının yerine beş yıldızlı otel lobisi görüntüsü gelecek.

Proje fotoğraflarına göre, iktidar kulisindeki kırmızı halı ve yeşil koltuklar kaldırılacak. Yerini, turkuaz koltuk ve halılar alacak. Haber Türk Gazetesi'nin haberine göre, beyaz asma tavan ve LED aydınlatma ışıkları kullanılacak. Fotoğraflarda, Genel Kurul’un tarihi kapılarının da değiştirileceği görülüyor.

Muhalefet kulisinde de değişiklikler yapılacak, iktidar kulisine göre daha renkli olacak. Daha önce iktidar kulisine benzetmek amacıyla yıkılan loca, yeşil kadife koltuk ve duvarda siyah beyaz karolarla kaplanacak.

Yeşil kadife koltukların yanı sıra beyaz ve gri koltuklar, mermer sehpa ve pembe orkideler de kullanılacak. Muhalefet kulisinin eski halinde ise yeşil deri koltuklar ve kırmızı halı hâkim renkleri oluşturuyordu.

Referandum için 18 Nisan'a kadar tatile giren Meclis'te milletvekilleri döndüklerinde büyük sürprizlerle karşılaşacak.

ulusalkanal.com.tr

Kartal'daki nevruz kutlamaları gergin başladı Gündem FETÖ'nün Ankara yapılanmasına operasyon: 105 kişi gözaltına alındı Gündem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: ByLock listelerinin açıklanması lazım Gündem Melih Gökçek'in itirazı reddedildi Gündem