Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısa çalışma ödeneği açıklaması

Kısa dönem çalışma ödeneği 1 ay daha uzatıldı. Çoklu baro yönetimi ile ilgili yasa teklifine son şekli verildi. Teklif yarın meclise sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın gündeminde salgının ekonomiye etkileri ve baroların yönetimiyle ilgili değişiklikler vardı.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı kabinesi, 20 gün aradan sonra toplandı. Toplantıda sağlıktan güvenliğe, sanayiden tarıma Kovid19 salgını ve ekonomideki etkileri masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine sonrası yaptığı açıklamada, salgın tedbirleri kapsamında iş yerlerinde uygulanan kısa çalışma ödeneğinin süresinin uzatıldığını açıkladı.

Erdoğan, normalleşme süreciyle birlikte ekonomide güçlü bir toparlanma sürecine girildiğini vurguladı.

Baroların yönetiminde düşünülen değişikler de kabinenin gündemindeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çoklu baro yönetimine ilişkin hazırlanan yasa teklifinin yarın Meclis’e sunulacağını açıkladı.

Salgın sürecindeki tutumlarından dolayı muhalefete yönelik eleştirilerini yineleyen Erdoğan, ittifak ortağı MHP’ye bir kez daha teşekkür etti.

ulusal.com.tr

İzmir'de doktorlara saldırı Gündem Koca: Tedbirlerde dikkatli değiliz Gündem CHP'deki kurultay krizi yargıya taşındı Gündem Abdullah Gül borçlanma ekonomisini övdü Gündem