Da Vinci sergisi İzmir’de açılıyor

İzmir'de koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapanan Leonardo da Vinci sergisi 1 Temmuz Çarşamba günü yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Temmuz ayında “Ara Güler, Merhaba İzmir!” sergisi de Arkas Sanat Merkezi'nde açılacak.

Abone ol

İzmir'de sanatseverlerin ziyaretine açılan Leonardo da Vinci sergisi koronavirüs salgını nedeniyle kapılarını kapatmıştı.

Normalleşme süreci kapsamında sergi yeniden İzmirli sanatseverlere buluşacak.

Sanatçının ölümünün 500’üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen serginin küratörlüğünü İbrahim Karaoğlu ve Emre Sefer üstleniyor, Ressam Onay Akbaş ise projenin geliştiricilerinden.

Leonardo da Vinci sergisi 30 Temmuz’a kadar Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Arkas Sanat Merkezi de salgın sürecinde ziyarete kapanmıştı. Temmuz başından itibaren Arkas da “Ara Güler, Merhaba İzmir!” sergisi ile kapılarını yeniden sanatseverlere açacak. Ara Güler fotoğrafları, İzmir'de ilk kez bu kadar kapsamlı bir seçki ile vatandaşla buluşacak.

Ara Güler’in İzmir fotoğraflarından oluşan sergi üç boyutlu olarak sanat merkezinin internet adresinden de gezilebiliyor.

ulusal.com.tr

Fatih'in portresi yurda geri döndü Kültür Sanat Kültür ve sanat tesislerinde alınacak koronavirüs önlemleri belirlendi Kültür Sanat "Göç Filmleri Festivali" sona erdi Kültür Sanat Renan Ertosun eserleri sanatseverlerle buluşuyor Kültür Sanat