Doğu ve güneydoğuda Vatan Partisi kurultayına büyük ilgi var

Vatan Partisi'nin 10'uncu Olağan Büyük Kurultayı hazırlıkları yurdun dört bir yanında tüm hızıyla sürüyor. “Vatan Savaşından Milli Hükümete” sloganıyla yapılacak kurultaya Doğu ve Güneydoğu'da da büyük bir ilgi var. Bölgeden çok sayıda yurttaşın Ankara'ya geleceğini söyleyen Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu üyesi Savaş Oruç, "Kurultayımızda, birlik ve kardeşlik havası esecek" dedi.

Abone ol

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA KURULTAYA BÜYÜK İLGİ VAR

Vatan Partisi'nin 10'uncu Olağan Büyük Kurultayı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Vatan Partisi, “Vatan Savaşından Milli Hükümete” sloganıyla yapılacak kurultay için Doğu ve Güneydoğu'da da aralıksız çalışmalar yürütüyor.

GAZİANTEP'TE KURULTAY ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kurultay çalışmalarının adreslerinden birisi de Gaziantep. Gaziantep Balıklı Meydanı'nda bildiri dağıtan Vatan Partililer, yurttaşları kurultaya davet etti.

ORUÇ: KURULTAYIMIZ BİRLİK VE KARDEŞLİK HAVASINDA OLACAK

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu üyesi Savaş Oruç da çalışmaları Ulusal Kanal'a değerlendirdi. Doğu ve Güneydoğu halkının Vatan Partisi’ne yöneldiğini belirten Oruç, kurultayın birlik havasında geçeceğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Yalnızca toprak değil, üzerinde yaşayan her canlı da onlara emanet Gündem Kilyos plajına moloz döküldü- İstanbul haberleri Gündem Hayırlı Konvoy, Akdeniz'de Gündem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti erken seçime gidiyor Gündem