Son dakika haberleri... Şanlıurfa'da mühimmat deposunda patlamalar: 17 yaralı

Şanlıurfa'da mühimmat deposunda patlamalar yaşandı. Olayda bir sivil ve 17 asker yaralandı. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, yaralananları ziyaret etti.

Abone ol

Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında peş peşe patlamalar meydana geldi, 17 kişi yaralandı.

Patlamanın yeri Tugay Komutanlığının içinde bulunduğu Yüzbaşı Ali Saip Kışlası'ydı. Önce mühimmat deposunda patlama yaşandı, birinci patlamanın etkisiyle ikincisi depoda gerçekleşti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi yönlendirildi. Çevredeki yollar da polisler tarafından trafiğe kapatıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, patlamada yaralanan 17 kişiden birinin sivil diğerlerinin asker olduğunu söyledi. Erin, "Yaralıların durumu iyi" dedi.

Patlamanın nedenine ilişkin de konuşan Vali, "Mühimmattan meydana gelen bir teknik sebepten olduğunu değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar da peş peşe yaşanan iki patlama sonrası yaralananları ziyaret etti.

Orgeneral Ümit Dündar ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi ve Balıklıgöl Devlet Hastanesine gitti.

Patlamadan etkilenen sivil vatandaşın kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu, yaralı 16 askerin ise taburcu olabilecek durumda olduğu öğrenildi.

ulusal.com.tr

Senatör Graham Türkiye karşıtı o tasarıyı bloke etti Gündem Irak'ın kuzeyinde 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Gündem MSB'den devriye açıklaması Gündem Turuncu kategoride yer alan terörist Mevlüt Cüşkün yakalandı Gündem