GÖREV Vakfı, Gülsin Onay'ın belgeselini yaptı

Görev var dediler yola koyuldular.. Amaçları ise yurtsever ve dürüst bir medya yaratmak. Ancak sadece medya çalışmaları değil aynı zamanda kültür sanat projeleri de üretiyorlar. İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri, kısa adıyla GÖREV Vakfı, ilk kültürel etkinliğini “Gülsin Onay-Piyanist” belgeselini yaparak gerçekleştirdi. Belgeselin galası iş, sanat, siyaset, spor ve basın dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Abone ol

Altın parmaklar piyano ile buluştu, Artjantin'den Japonya'ya kadar dünyaya Türkiye'yi anlattı.

Dürüst ve yurtsever bir medya kurmak için harekete geçen GÖREV Vakfı ise, Cumhuriyet'in yetiştirdiği bu değeri unutmadı, belgeselini hazırladı.

Yönetmenliğini Martı Zeyrek ve Yücel Ünlü'nün, Sanat Yönetmenliğini Hayati Asılyazıcı'nın yaptığı "Gülsin Onay:Piyanist" belgeselinin galası İstanbul'da yapıldı.

GÖREV Vakfı'nın düzenlediği galaya Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Gazeteci-Yazar Hıncal Uluç, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin yöneticileri ile sanat, siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Sanat tarihine ismini altın harflerle yazdıran Gülsin Onay belgeselinin gösteriminin ardından, GÖREV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pamukoğlu, emeği geçenlere plaket verdi.

Gecenin finalini ise usta piyanist Gülsin Onay yaptı.

Yüzünden müzik okunan kadın, yaşadığı mutluluğu Ulusal Kanal ile paylaştı.

HABER: ALİ TURNA

KAMERA: CANBERK HAZAR

ulusalkanal.com.tr

Edirne'nin “altın üçgeni“ canlandırılacak Kültür Sanat Caz piyanisti Glasper, Ankara'da konser verecek Kültür Sanat Hatay'da yol çalışmasında tarihi eser bulundu Kültür Sanat “Arda Boyları“ dans gösterisi, Gümüşhane'de sahnelendi Kültür Sanat