Skandal unutkanlık

İstanbul'un kalbi Taksim Meydanı'nda aylardır süren düzenleme çalışmalarında yağmur suyu kanallarının projede unutulduğu ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesi tarafından projeye sonradan dahil edilen kanallardan dolayı, meydana döşenen parke taşları yerinden sökülerek yeniden yapılıyor. Bu skandal hatanın kaça mal olduğu ise henüz bilinmiyor?

Abone ol

İstanbul Beyoğlu'nda yapımı devam eden Taksim Meydanı düzenlemesi bu kez skandal bir proje hatası ile gündemde.

Uzunca bir aradan sonra Mayıs 2015'te başlanan düzenleme projesinin Aralık 2015'te tamamlanması gerekiyordu. Ancak başlangıç aşamasında unutulan önemli bir ayrıntı projenin yaklaşık 2 ay gecikmesine neden oldu.

Gerçek, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li üyelerin projenin neden geciktiğini sormasıyla ortaya çıktı.

Proje ile ilgili yetkililerden yapılan açıklamada, "Yağmur suyu kanalları ve dolayısıyla diğer ana kanalların yapımı unutuldu. Proje bu hatadan dolayı revize edildi” belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Taksim Meydan Düzenleme Projesi’yle 2013 yılında trafik tünellerle meydanın altına alınmış ve yayaların Gezi Parkı ile İstiklal Caddesi arasında trafik kesintisi olmadan yürüyebileceği 100 bin metrekarelik alan inşa edilmişti.

ulusalkanal.com.tr

PKK'lılar okulu havaya uçurdu Gündem Kahraman askere veda Gündem Doğu Perinçek Suriye Devlet Televizyonu'na konuştu Gündem Çatışma çıktı: Yaralı askerler var Gündem