Rusya'dan gövde gösterisi

Rusya, nükleer gövde gösterisi yaptı. Rus Savunma Bakanlığı bir tanesiyle birkaç şehri aynı anda yeryüzünden silebilecek boyuttaki nükleer füzelerin dubalar üstünde nehirden geçirildiği anları gösteren bir video yayınladı.

Abone ol

Rusya, önümüzdeki yıl nükleer envanterinin bel kemiğini oluşturması beklenen, karadan fırlatılan milyar dolarlık kıtalar arası Topol füzeleriyle gövde gösterisi yaptı.

Rusya Savunma Bakanlığı, sadece bir tanesiyle birkaç şehri aynı anda yeryüzünden silebilecek dev Topol nükleer füzeleri ile RS-24 Yars füze sistemlerinin dubalar üstünde nehirden geçiriliş görüntülerini yayınladı.

11 bin kilometre menzilli RS-24 Yars füzesi katı yakıtla işleyen iki kademeli kıtalararası balistik füze. Katı yakıtla işleyen füze daha çabuk hız alıp füzesavar sistemlerinden kolayca geçebiliyor.

Rusya'nın göve gösterisi yaptığı füzenin gücü, Amerika'nın 1945'te Hiroşima ve Nagasaki'ye attığı atom bombalarından 50 kat daha büyük.

ulusalkanal.com.tr

Musul harekatı planlanırken IŞİD Ramadi'yi ele geçirdi, ABD karıştı Dünya IŞiD antik kenti ele geçirdi Dünya Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan Makedonya yorumu Dünya Avrupa Konseyi'nden çok önemli karar! Dünya