Müşahit ol 'hayır'ı koru

16 Nisan'da yapılacak Başkanlık referandumunda sandıkların güvenliği için önemli görevlerden biri de müşahitlere düşüyor. Şu ana kadar Cumhuriyet Halk Partisi'ne 30 bin kişi müşahitlik başvurusu yaptı. Vatan Partisi de "Hayırlı Müşahitler" kampanyasını büyüttü. Ortak çağrı ise net: Müşahit ol “Hayır”ı koru!

Abone ol

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında seçim güvenliği için sandık görevlilerine ve müşahitlere büyük görevler düşüyor.

CHP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, 30 bin kişinin müşahit olmak için başvuru yaptığını söyledi.

Vatan Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Cengiz de başlattıkları "Hayırlı Müşahit" kampanyasını büyüttüklerini ifade etti.

Cengiz, müşahit olmak isteyen yurttaşların Vatan Partisi yetkilileriyle iletişime geçmesini istedi.

Sandık güvenliğine önem veren bir diğer parti de Saadet Partisi. Saadet Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman da müşahitlerle birlikte yaklaşık 60 bin kişiyi görevlendireceklerini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

"Bir daha götürürlerse bakanlığım bana haram olsun" Gündem Mahkemeden 'tayt' indirimi Gündem TEM otoyolunun Ankara yönü kapandı Gündem Eski İstanbul Milletvekili Ersin Gök hayatını kaybetti Gündem