Ankara katliamı ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Ankara’da 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bombaları Ankara’ya getirdiği iddia edilen şahıs, Gölbaşı’nda bir benzinlikte görüntülendi.

Abone ol

102 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki terör saldırısında canlı bomba eylemini organize eden, yöneten, iki canlı bombayı Ankara’ya getiren kişi olduğu iddia edilen H.İ.D.’nin görüntüsü ortaya çıktı. Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre; H.İ.D., Gölbaşı İlçesine yakın bir akaryakıt istasyonundan çıkarken alınan görüntüsü tespit edildi. Savcılık kaynakları, H.İ.D.’nin, “Gaziantep Emiri” olarak bilinen Y.D.’ye bağlı çalıştığını bildirdiler.

Savcılık kaynakları, dün soruşturmadaki bazı gelişmeleri ve ayrıntıları paylaştılar. Savcılık kaynakları, kanlı eylemi planlayan ve yöneten, 27 Nisan 1980 Gaziantep doğumlu ve kentte muhasebecilik yapan H.İ.D. olduğunu açıkladılar.

Verilen bilgilere göre H.İ.D., eylem günü yanında iki canlı bomba ile Ankara’ya gelirken, Gölbaşına girişinde bir akaryakıt istasyonunda bir süre bekledi. Bu sırada H.İ.D.’nin akaryakıt istasyonun marketinden elinde su şişesi ile çıkarken görüntüsü kameralara net bir şekilde yansıdı. Aynı akaryakıt istasyonunda canlı bombalara eskortluk yapan Yakup Şahin’in kullandığı aracın görüntüsü de yer aldı.

ulusalkanal.com.tr

WhatsApp artık buna da izin verecek Gündem Dışişleri'nden önemli açıklama: Yurt dışında oy verme saatleri uzatıldı Gündem Kamu çalışanlarına 30 Ekim tatil Gündem Hazim Sesli tutuklandı! Gündem