İstanbul'a kar geliyor

Meteoroloji gün verdi, cuma İstanbul'a kar geliyor. Yurt geneli ise yeni yağışlı hava sisteminin altına girecek. Hava sıcaklığı batıda 5 ilâ 8 derece arasında azalacak.

Abone ol

Sıcaklık düşüyor, İstanbul'a kar geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinin, yeni yağışlı sistemine gireceğini açıkladı. İstanbul ise cuma günü kar'a teslim olacak.

Hava sıcaklığının 10 ile 11 derece seyrettiği İstanbul'da sıcaklık hissedilir derecede azalacak.

Kar yağşının cuma günü beklendiği İstanbul'da pazar günü ise sıcaklık eksi 2 derecede olacak.

Yağışlar Tekirdağ ve Edirne çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülürken kıyı Ege'de, Akdeniz'de yağmur şeklinde olacak. Hakkari çevrelerinde de hafif kar yağışı bekleniyor.

Kars'ta ise termometreler eksi 25 dereceği gösteriyor. Dondurucu soğukların yaşandığı kentte vatandaşlar duraklarda ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Ardahan ise buz tuttu. Vatandaşlar araçlarını güçlükle çalıştırdı.

Muğla'da ise durum çok farklı. Badem ağaçları çiçek açtı, erik ağacı meyve verdi. Vatandaşlar bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ulusalkanal.com.tr

Eski HSYK 1. Daire Başkanı Okur ifade verdi Gündem Antalyalı ülkücüler, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye mektup yazdı Gündem Amiral Soner Polat: Türkiye’nin derhal devreye girmesi lazım Gündem 300 genç PÖH sınavlarına hazırlanıyor Gündem