Kahramanlara veda

Diyarbakır'da şehit olan 2 asker ve 1 polis için memleketlerinde tören düzenlendi. Törenlere on binlerce yurttaş katıldı. Mersin'deki törenlerde gözyaşı değil, alkışlar vardı. Şehit Recep Aslan'ın eşi "Ben de alkışlıyorum onu, gurur duyuyorum onunla" sözleriyle uğurladı eşini son yolculuğuna

Abone ol

Diyarbakır şehitleri bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Recep Aslan için memleketi Mersin'de tören düzenlendi. Babaocağında alınan helalliğin ardından şehir Aslan'ın naaşı Muğdat Cami'sine götürüldü.

Binlerce Mersinli cenaze namazında saf tuttu. Şehitin eşi Sevgi Aslan, eşini alkışlarla toprağa verdi, "Ben de alkışlıyorum, gurur duyuyorum onunla. Sana uzanan eller kırılsın Recep" dedi.

Aynı saldırda şehit olan Uzman Çavuş Göksal Cin de memleketi Zonguldak'ta son yolculuğuna uğurlandı.Şehit Göksal Cin, aile mezarlığında toprağa verildi.

Sur'un Hasırlı Mahallesi'nde şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Büyükpoyraz için de Ankara'da tören düzenlendi.

52 yaşındaki Büyükpoyraz evli ve 3 çocuk babasıydı. 25 yıldır Özel harekat Polisi olarak görev yapıyordu.

Şehit Büyükpoyraz Elmadağ Şehitler Mezarlığı'nda son yolculuklarına uğurlandı.

Öte yandan Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 1 asker ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir Polis şehit oldu.

ulusalkanal.com.tr

Onur Öymen: Eğer bu olay olmuşsa bunu yapan arkadaşın CHP'de yeri yoktur Gündem Bakan yoksa tren de yok Gündem Vatan Partisi mücadeleyi başlattı: Bölücü anayasaya geçit yok Gündem ABD Ankara Büyükelçiliği'nden yalanlama Gündem